Mgm


Pertama - tama, biarkan pertanyaan teman - teman semua benar itu adalah BOHONG. Ada orang di vonis operasi, sebelum operasi keluarganya bersodaqoh di salah satu panti asuhan di daerah saya,berharap di kelancaran menjelang operasi,,john yg terjadi Alhamdulillah pas hari mau di operasi ternyata penyakitnya sembuh jd batal operasi.akhirnya keluarganya dtang ke panti lagi bersedekah lg bersyukur di beri ALLAH swt kesembuhan. Rek Bank BCA: 0350.976787 Pracoyo lalu kirim SMS Shift Juta ke HP 085100.68.3676.

Ki-Ka: P.Rachmat(Jagakarsa-JakSel),Ibu Nia(Depok), Ibu Diana(Bontang-Kalimantan),Ibu Christine(Bekasi Barat), Ibu Indri(Bandung),Ibu Laksidarta(Kalibata-JakSel), Ibu Erly(Karawaci),Ibu Ratna(Tebet-JakSel), Ibu Lience(P.Gadung-JakTim) john P.Herdy(Jembatan 3-Jakarta Kota). Dari Ki-Ka: Ibu Christ(Jakbar),P.Gugah(Jaksel),P.Irawan(Bdg),(Bdg), P.Pujayanto(Jaksel),Ibu Meuthia(Bintaro),Ibu Yani(Yogjakarta),Ibu Purwati(Jaktim),Ibu Helen(Bekasi),Ibu Arvie(Cipinang-Jaktim),Ibu Lyly(Surabaya),Ibu Esther(Tangsel),P.Sukanda(Batam). Tinggal daftar saja, kirim via SMS ke 085100-68.3676; kirim data2 nya sbb: Nama Anda, Alamat Anda dan Pekerjaan Anda john No HP Anda.

Kami menawarkan pinjaman peribadi dan perniagaan dengan modal asas antara sejumlah $ 2,000.00 kepada $ 50.000.000,00 Dolar AS, euro Eropah atau pound sterling untuk individu, syarikat dan badan-badan yang bekerjasama, tanpa mengira reputation kredit hp jogja mereka perkahwinan, jantina, agama, dan lokasi, tetapi mesti menjadi cara undang-undang pembayaran pinjaman dalam tempoh yang ditetapkan dan mesti layak amanah dengan kadar faedah serendah 2%.