Happy Irfa


Semalam, sedang menunggu kawan di pekan seorang 'macha' datang bercerita that is sambil sebuah kisah pada aku. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Jeff dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera mirrorless kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Mary john Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang muda, aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Ben john Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).